Johanna Koskiahde
15938
page-template-default,page,page-id-15938,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15927

Johanna Koskiahde

Johanna Koskiahde
Fysioterapeutti Johanna Koskiahde

Fysioterapeutti (AMK)

puh. 050-5365670

johanna.koskiahde(et)villavekara.fi


Olen valmistunut fysioterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2016, jonka lisäksi olen käynyt Steccon faskiamanipulaatio-koulutuksia sekä lisäkoulutuksia mm. lasten fysioterapiaan liittyen. Syksyllä 2021 aloitan Tampereella laajemman koulutuskokonaisuuden lasten fysioterapian osalta.

Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt Kaarinan terveyskeskuksessa fysioterapeuttina, jossa asiakkainani ovat olleet niin lapset kuin aikuisetkin. Vastuualueenani terveyskeskuksessa ovat olleet lapset ja nuoret. Olen tehnyt eri ikäisten lasten fysioterapia-arvioita sekä lyhyitä terapiajaksoja neljän vuoden ajan. Fysioterapian suunnittelussa ja toteutuksessa pidän tärkeänä yhteistyötä lasten vanhempien kanssa, jotta terapia olisi vaikuttavaa, mutta myös mielekästä lapselle.

Vapaa-ajallani harrastan aktiivisesti jalkapalloa ja nautin mökkeilystä sekä luonnossa liikkumisesta.


Työskentelykielet: suomi