Maili Eloranta
15697
page-template-default,page,page-id-15697,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15927

Maili Eloranta

FM, puheterapeutti Maili Eloranta

FM, puheterapeutti

puh. 0500-560123

maili.eloranta(et)gmail.com

Työkokemus:

Työurani puheterapeuttina alkoi Kajaanissa, jossa koulutukseeni kuuluvan julkisen terveydenhuollon harjoittelu jakson loputtua työskentelin Kainuun erityishuoltopiirillä ja Kajaanin terveyskeskuksessa parin vuoden ajan. Kotiäiti vuosien jälkeen, vuodesta 1994 olen toiminut ammatinharjoittajana.

Muutettuani Turun seudulle pääsin mukaan Villa Vekaran osaavaan ja iloiseen työryhmään. Oman alani erityisosaamista ja täydennyskoulutusta olen hankkinut erityisesti Kehityksellisen kielihäiriön, autismin kirjon, oraalimotoriikan, kuulo- ja äänihäiriöiden kuntoutukseen sekä LUKI-oppimispulmiin. Tärkeä osa minuutta ja myös erityisosaamistani on musiikin käyttäminen terapiassa. Musiikki, rytmi ja laulu on väylä iloiseen vuorovaikutukseen ennen – ja ilman – sanojakin.

 

FM Puheterapeutti, Helsingin yliopisto, logopedian koulutusohjelma 1992


Kommunikaatiokeinot: Tukiviittomat, kuvakommunikaatio, pikapiirtäminen, tietokoneavusteinen kommunikaatio.


Työskentelyykielet:

Terapian toteutuskieleni on suomi, konsultaatioissa englanti ja ruotsi mahdollinen.